ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€ ΕΩΣ ΚΑΙ 4 ΚΙΛΑ

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση του προϊόντος. (Επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο 2,00 €).

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μεσω της ασφάλειας της ΕUROBANK


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας γίνονται μέσω του περιβάλλοντος της Eurobank, ,  το οποίο προστατεύεται με τα πλέον σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες επιχειρήσεις του κόσμου. Απλά επιλέξτε «Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα».  Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Eναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το viva payment, όπου πάλι μεταφέρεστε το ασφαλές περιβάλλον την viva.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση". Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογαριασμού:
IBAN: GR8601710300006030141586023

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αρ. Λογαριασμού: 15100223302
ΙΒΑΝ: GR5101101510000015100223302

Στη συνέχεια αναμένουμε ενημέρωσή σας για την κατάθεση ώστε να προωθηθεί η παραγγελία.

Ο κάτοχος των παραπάνω λογαριασμών είναι : Bio-fagos I.K.E.

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία. (Είναι απαραίτητο για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της παραγγελίας σας). Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω τρίτης τράπεζας και όχι από την ίδια τράπεζα, θα πρέπει να επιβαρυνθείτε τα έξοδα της δικής μας τράπεζας. Σε κάθε περίπτωση ο Biofagos διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει την παραγγελία σας εάν γίνει μεταφορά από τρίτη τράπεζα με χρέωση εξόδων του παραλήπτη του εμβάσματος και μέχρι καταβολής αυτών στον τραπεζικό λογαριασμό μας.

Developed & Designed by © HappyOnline.gr