
ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΩΜΟΦΑΓΙΚΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ?
Ο BIO-FAGOS φτιιάχνει εύκολα και γρήγορα ωμοφαγικά τρουφάκια με πρωταγωνιστές αγνά υλικά από μικρούς Ελληνες παραγωγούς, και συμπρωταγωνιστές επιλεγμένα υλικά εισαγωγής.
Πάμε να δούμε πως?
Χρησιμοποιήσαμε ενα φλυτζάνι ταχίνι Σερρών, 4 κουταλιές της σούπας κακάο criollo, 3 κουταλιές της σούπας ανεπεξέργαστο μέλι Ψαρών, 5 σταγόνες εξαιρετικό εκχύλισμα βανίλιας spicedrops, θαλασσινό αλάτι Κυθήρων, και ορεινό σουσάμι από τον Εβρο.
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μας (εκτός το σουσάμι) και τα αφήνουμε 3-4 ώρες στο ψυγείο να δέσουν.
Οταν το μείγμα παγώσει καλά, πλάθουμε σε στρογγύλό σχήμα , τα περνάμε από το σουσάμι και τα διατηρούμε στο ψυγείο!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!